Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su "Kanapės žiedas" slapukų politika. Daugiau informacijos

Kanapių sėklų aliejus

Kanapės žiedas aliejus išgaunamas mūsų spaudykloje tik šalto spaudimo būdu, iš kanapių sėklų. Aliejus spaudžiamas kelios dienos prieš parduodant, todėl pirkėjas gauna visada šviežų ir gyvą produktą – tokį, kokį žmonės naudodavo senovės Lietuvoje.

Produkto gamybos technologija atitinka senasias tradicijas, nenaudojant jokių filtrų, leidžiant aliejui naturaliai nusistovėti, taip išsaugant maistingas medžiagas. Norit išsaugoti aliejų ilgiau šviežia, pilstome į specialią aukštos kokybės tarą, atsipindinčią saulės spindulius. Tai lengvo, švelnaus skonio produktas primenantis riešutų skonį kurį galima panaudoti labai plačiai.

Puikus priedas pagardinti ir praturtinti maistingomis medžiagomis

· Salotas
· Trintas sriubas
· Košes
· Vaisių / daržoviu sultis
· Padažus
· 1-2 arbatinius šaukštelius kasdien prieš maistą

Kanapiu seklu aliejus turi 4 kartus daugiau polinesočiųjų rugščių (Omega 3&6) rugsciu nei zuvu taukai, bei 24 kartus daugiau nei alyvuogiu aliejus. Ir yra daugiausiai omega3 turintis kulinarinis aliejus.
Po atidarymo patariama aliejų suvartoti per 1-2 mėn – taip įsisavinant naudingąsias medžiagas. Kaitinamas aukštesnėje temperatūroje nei 70C, praranda savo gerąsias savybes.

Aliejų laikyti šaldytuve, arba tamsioje vietoje.

Apie įmonę

Daugiau

Ką mes siūlome

Daugiau

Nuo dirvožemio iki supakavimo

Daugiau